Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Pick of the week - Alternativeto.net


 Ένας ωραίος τρόπος για βρίσκουμε προγράμματα παρόμοια με αυτά που ψάχνουμε ή χρησιμοποιούμε είναι το alternativeto.net. Η αλήθεια είναι οτι υπάρχουν πολλά δωρεάν προγράμματα τα οποία είναι εξίσου καλά με τα εμπορικά. Ενώ σίγουρα έχουμε δεί μερικά, σίγουρα δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όλα.

Εδώ έρχεται το alternativeto για να μας βοηθήσει. Η πιο συνηθισμένη χρήση της σελίδας αυτής είναι να πάμε έχοντας στο μυαλό μας τι ψάχνουμε. Για παράδειγμα ψάχνω να βρώ ένα πρόγραμμα σαν το Photoshop. Θά θελα να είναι δωρεάν και το θέλω για Windows.Ψάχνουμε λοιπόν για την λέξη Photoshop. Και αλλάζουμε το platform φίλτρο σε Windows και το φίλτρο της license σε free and open source. Μερικά αποτελέσματα τα βλέπετε παρακάτω...


Είναι τόσο απλό, όσο και στο παράδειγμα να ανακαλύψουμε καινούργια προγράμματα. Εκτός απο εφαρμογές για υπολογιστές, υποστηρίζονται και εφαρμογές για κινητά. Μπορούμε ψηφίσουμε τις αγαπημένες μας εφαρμογές και να γράψουμε τις εντυπώσεις μας. Κάτι που είναι καλό μιας και η σελίδα στηρίζεται στην ανταπόκριση και την γνώμη τών  χρηστών.

http://alternativeto.net/



 

Copyright © panosdk Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger