Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Pick of the week - Tastekid.com


To tastekid.com είναι μια πολύ χρήσιμη σελίδα, παρόμοια με το alternativeto.net που είχαμε δεί. Το alternativeto.net μας προτείνει παρόμοια προγράμματα με αυτό που αναζητάμε, το tastekid.com στο ίδιο σκεπτικό, μας προτείνει ταινίες,μουσική, παιχνίδια και βιβλία.

Για παράδειγμα είδα σήμερα το Clash of the Titans. Μια ταινία που μου άρεσε και που στο τέλος της είπα οτι θά θελα να δώ και καμία παρόμοια, μιας και δέν πολυέβλεπα ταινίες του είδους. Γράφοντας το όνομα της ταινίας στο tastekid.com, τα περισσότερα αποτελέσματα της αναζήτησης, είναι όντως ταινίες παρόμοιες με το Clash of the Titans. Βέβαια παίρνω και αποτελέσματα τα οποία δεν έχουν και μεγάλη σχέση με την ταινία, όπως το my super ex-girlfriend και το the losers. Η μηχανή αναζήτησης βελτιώνεται με τον καιρό, καθώς και οι προγραμματιστές της λένε οτι με μια εγγραφή, τα αποτελέσματα είναι πιο ακριβή. Υπάρχουν και άλλα προτερήματα με την δωρεάν εγγραφή, όπως το να βαθμολογούμε τα αποτελέσματα και να αποθηκεύουμε τις προτάσεις που μας άρεσαν.
Όπως είπαμε και πριν, είναι πιθανό κάποιες φορές να πάρουμε και μερικά άσχετα αποτελέσματα. Αλλά τις περισσότερες φορές θα ανακαλύψουμε κάτι καινούργιο. Ειδικά στα θέματα μουσικής φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα απο ότι στις ταινίες.

 

Copyright © panosdk Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger