Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Pick of the week -Slimdrivers



Οι drivers είναι πονοκέφαλος για τον κάθε χρήστη.Είναι μια βαρετή και χρονοβόρα διαδικασία, αλλά είναι απαραίτητη για κάθε υπολογιστή.Άντι λοιπόν να ψάχνετε στα τυφλά κάθε φορά για να βρείτε τι κάρτα γραφικών έχετε και απο που θα μπορούσατε να κατεβάσετε τους drivers της, μπορείτε να κατεβάσετε το Slimdrivers και να το αφήσετε να τα κάνει μόνο του.

Στήν δωρεάν έκδοση που κοιτάμε εδώ, το πρόγραμμα σκανάρει τον υπολογιστή μας και σε λίγα λεπτά θα μας ενημερώσει για το ποία κομμάτια hardware θέλουν drivers ή αναβάθμιση αυτών. Έχετε την επιλογή να διαλέξετε ποιούς απο αυτούς θα αναβαθμίσετε η αν θέλετε και όλους. Στην δωρεάν έκδοση πρέπει να κατεβάσετε τους drivers, ενώ στην κανονική έκδοση όλα γίνονται αυτόματα. Δέν είναι πάντως ιδιαίτερος κόπος να κατεβάσετε τους drivers που θέλετε χειροκίνητα.
Οι drivers φιλοξενούνται σε servers της εταιρίας και τους κατεβάζετε απο εκεί. Γιαυτό θα σας ζητηθεί ένα μικρό δερεάν registration, έτσι ώστε να διασφαλίσουν την ασφαλή λειτουργία της διαδικασίας. Φυλάξτε τον κωδικό σας, έτσι ώστε κάθε φορά που κάνετε αναβαθμίσεις να τον χρησιμοποιείτε.

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από αυτή την υπηρεσία που δεν έψαξα για να βρώ αν υπάρχει παραπλήσια ή και καλύτερη. Το σίγουρο είναι οτι είναι δωρεάν και μας γλιτώνει από πολύ κόπο. Ιδιαίτερα για τον μέσο χρήστη που δεν γνωρίζει τί hardware έχει ο υπολογιστής του, είναι μια πολύ καλή λύση.

 

Copyright © panosdk Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger