Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Μετατρέψτε το Playstation 2 σε super NES.


Εδώ και κάμποσο θα έχετε βολέψει το Playstation 2 στην αποθήκη σας, είτε γιατί πήρατε κάποια άλλη κονσόλα, είτε γιατί πλέον δέν βγαίνουν αρκετά παιχνίδια.Άν σας ενδιαφέρει να κάνετε ένα ταξίδι προς τα πίσω και να παίξετε μερικά απο τα καλύτερα παιχνίδια του Super Nes της Nintendo,τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς.

To Snes station είναι ένας emulator του Super Nes για το Playstation 2. Δέν είναι εμπορικό πρόγραμμα και φυσικά δέν μπορείτε να το αγοράσετε πουθενά. Μπορείτε να το κατεβάσετε όμως απο διάφορα torrrent sites. Πρέπει να  έχετε ένα playstation 2 με mod chip έτσι ώστε να μπορέσει η κονσόλα να διαβάσει το dvd.
H συλλογή με τα παιχνίδια (roms) είναι απίστευτη.Ανάλογα με την έκδοση που θα βρείτε, έχετε να διαλέξετε από πάρα πολλά παιχνίδια, που είχαν εκδοθεί για το SNES. Η πιο διαδεδομένη περιέχει 2900 παιχνίδια σε εκδόσεις για ευρώπη, αμερική και ιαπωνία. Υπάρχουν κλασσικά παιχνίδια όπως Mortal Kombat 1,2,3, Doom,Wolfestein 3D,Legend of zelda,NBA jam,Super Mario World και τόσα άλλα παιχνίδια που παίζαμε στο παρελθόν. Ο άνθρωπος που έφτιαξε αυτή την συλλογή πραγματικά αξίζει πολλά μπράβο,γιατί το μενού είναι αρκετά εύκολο στην χρήση και υπάρχει και έναν ωραίο σύστημα ώστε να σώζουμε τα παιχνίδια μας.

Παρόλο που δέν μπορώ να σας δώσω κάποιο link, δέν θα δυσκολευτείτε να το βρείτε κάνοντας μια αναζήτηση στα δημοφιλή torrent sites. Άν θέλετε να οργανώσετε μια βραδιά νοσταλγίας, τότε ξεσκονίστε το playstation 2 και κατεβάστε το Snes Station.
 

Copyright © panosdk Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger