Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Pick of the week - MediaHuman Youtube to mp3 converter

Λοιπόν μετά από ένα διάλειμμα για καλοκαίρι, επιστρέφουμε με ένα ακόμα cross platform πρόγραμμα  για να κατεβάζουμε και να μετατρέπουμε τα αρχεία του Youtube, σε αρχεία ήχου. Νομίζω οτι το πρόγραμμα αυτό είναι το πιο προσεγμένο απο όλα τα προγράμματα που έχουμε δεί και εμφανισιακά αλλά και λειτουργικά. Επίσης είναι δωρεάν και υπάρχουν εκτελέσιμα για Windows, Linux και Macintosh. H MediaHuman προσφέρει και άλλα παρεμφερή προγράμματα, όπως youtube video donwloader, video και audio converters κλπ. Eδώ θα δούμε όμως αυτό που ζητάνε η περισσότεροι χρήστες ίντερνετ σήμερα, δηλαδή ένα πρόγραμμα που μας επιτρέπει να κατεβάζουμε τραγούδια απο το Youtube.

Για το παράδειγμα, διάλεξα οχι ένα τραγούδι αλλά κάτι πιο δύσκολο. Μία ομιλία 2:30 ωρών. Αυτό το έκανα πρώτον γιατί θέλω να την ακούσω και δεύτερον για να δείξω οτι δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός, στην χρονική διάρκεια του αρχείου που μπορούμε να κατεβάσουμε. Κάνοντας απλά μια αντιγραφή του url (διεύθυνσης) του βίντεο και επικολλώντας την στο πρόγραμμα, είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε το κατέβασμα.
Φυσικά υπάρχουν ρυθμίσεις για τους πιό προχωρημένους. Μπορούμε να ορίσουμε πόσα τραγούδια θα κατεβάζουμε ταυτόχρονα. Τι ποιότητα θα έχουν, καθώς και άν επιθυμούμε να τερματίσει ο υπολογιστής όταν τελειώσουν όλα τα downloads.

 

Copyright © panosdk Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger