Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Pick of the week - Findsubtitles 1.0


Το να βρείς υπότιτλους για μια ταινία μπορεί μερικές φορές να γίνει μια πού δύσκολη και χρονοβόρα δουλεία. Ένας φίλος, μου σύστησε τον Bs player, όπου φορτώνοντας την ταινία αναζητά αυτόματα υπότιτλους από κάποια πηγή.Φαίνεται να δουλεύει καλά στις περισσότερες περιπτώσεις αλλά, πρώτον δεν είναι δωρεάν και δεύτερον έχει μόνο μια πηγή όπου ψάχνει για υπότιτλους.Λίγο που το έψαξα δεν είδα καμία επιλογή ώστε να προσθέτουμε επιπλέον πηγές σε περίπτωση που μία πηγή δέν έχει τους υπότιτλους που ψάχνουμε.

Το Findsubtitles.com προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα που αναζητά υπότιτλους για τα βίντεο μας και ψάχνει σε πολλές πηγές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή.Απλά κάνουμε δεξί κλικ στην ταινία μας και στο μενου που βγαίνει επιλέγουμε σε ποια γλώσσα θέλουμε να βρούμε υπότιτλους για την ταινία μας. Και εδώ δέν υπάρχει κάποια επιλογή για να προσθέσουμε παραπάνω πηγές, αλλά μπορούμε απλά να εμπιστευτούμε τα λόγια τών προγραμματιστών που λένε οτι το πρόγραμμα ψάχνει στις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων στο ίντερνετ για να βρει υπότιτλους.

Το θεωρώ πολύ πιο πρακτικό, απο το να χρησιμοποιώ έναν μέτριο video player μόνο και μόνο για να μου βρίσκει τους υπότιτλους αυτόματα. Αν σας αρέσει η ιδέα κατεβάστε το για να το δοκιμάσετε.


 

Copyright © panosdk Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger