Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Operation Payback

Οι επιθέσεις συνεχίζονται και σήμερα στο api.paypal.com, αν και φαίνεται ότι και η ευρώπη άρχισε να έχει μεγαλύτερη συμμετοχή λόγο της διαφοράς στην ώρα.Υπάρχει ένα live feed της google για τις εξελίξεις στο θέμα .


http://tr.uth.v.irtu.al/op.html εδώ είναι ένα online loic, έτσι ώστε αναποφασίσετε να βοηθήσετε να μην κατεβάσετε κάποιο πρόγραμμα.

Μπορείτε να συνδεθείτε απο το irc στους servers που υπάρχουν εδώ http://www.anonops.info/.Μπείτε στο κανάλι #OperationPayback. Μόλις έγινε και ένα ελληνικό κανάλι #greece.

update - 16:50
Αποτέλεσμα τών επιθέσεων είναι να πέσουν κατά 3 βαθμούς οι μετοχές της Mastercard.

update - 20:00
Υπάρχουν φήμες οτι έχουν συλληφθεί 2 άτομα στην ολλανδία για χρήση botnet.Ο ένας 16 χρονών.

update - 21:18
Όλοι οι servers στο irc είναι πεσμένοι.Πλέον δέν υπάρχει συνεννόηση και οι επιθέσεις έχουν μειωθεί. Περιμένουμε να διορθωθεί το πρόβλημα.Τα περισσότερα γνωστά sites, προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο, ότι έγινε επίθεση χωρίς αποτέλεσμα στο amazon.com. Η αλήθεια είναι ότι δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο.

update - 21:46
To irc είναι πάλι online.

update - 16:51 10/12/10
Μετά απο μία επίθεση στο moneybookers.com και στο www.interpol.int τα πράγματα έχουν ηρεμήσει. H όλη επιχείρηση δείχνει πλέον τα αδύναμα της σημεία. Έλλειψη οργάνωσης και αρκετός κόσμος που δέν έχει ιδέα για το τι πρέπει να κάνει.Απλά κάθονται και πατάνε το κουμπί στέλνοντας επιθέσεις απο εδω και απο εκεί.
 

Copyright © panosdk Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger