Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Rockmelt, πρώτη ματιά.


Ο Rockmelt είναι ένας social media web browser. Με λίγα λόγια είναι ο chrome (chromium για την ακρίβεια), με κάποιες προσθήκες που αφορούν social networks και rss feeds, όπως facebook,twitter,κλπ κλπ.
Μόλις μου ήρθε η πρόσκληση και τον κατέβασα.Να πώ την αλήθεια όταν βγήκε το πρώτο preview βίντεο, φαίνονταν πολλά υποσχόμενο, αλλά με την εγκατάσταση, θα δείτε ότι παρόμοια εμπειρία, μπορεί να προσφέρουν και άλλα προγράμματα.



Ο Rockmelt γέρνει πάρα πολύ πρός το facebook, κάτι που είναι και λογικό μίας και είναι το πίο γνωστό social network.Σκοπός του προγράμματος είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη και ευκολότερη αλληλεπίδραση με τους φίλους μας.Άν έχετε πολλούς φίλους, μπορείτε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα για το ποιούς θέλετε να παρακολουθείτε μέσω ενός συστήματος "αγαπημένων".

Όλα τα υπόλοιπα  υπάρχουν στην δεξιά μπάρα και τα βλέπετε με μορφή feeds.Μπορείτε να προσθέσετε όλα τα αγαπημένα σας site και να ενημερώνεστε, όπως και σε έναν feed reader.

Η άποψη μου είναι ότι το Rockmelt στοχεύει τους ανθρώπους που κάθονται όλη μέρα στο facebook.Και είναι έξυπνο σαν ιδέα μίας και ο περισσότερος κόσμος εκεί περνάει τον καιρό του τα τελευταία χρόνια.Για τους υπόλοιπους που ασχολούνται με την τεχνολογία, δέν υπάρχει τίποτα το αξιόλογο ώστε να σας πείσει να άλλαξετε πρόγραμμα περιήγησης.
Μείνετε στον chrome η σε όποιον άλλο browser χρησιμοποιείτε.
 

Copyright © panosdk Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger