Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Pick of the week - Winyl

Αυτή την βδομάδα θα δούμε το Wynil. Η αλήθεια είναι οτι υπάρχουν πάρα πολλοί music players τόσο για Windows, όσο και για τα άλλα λειτουργικά. Κάποια από αυτά τα προγράμματα λόγο του ανταγωνισμού, έχουν φορτωθεί με λειτουργίες που ο μέσος χρήστης δεν θα χρειαστεί ποτέ με αποτέλεσμα να είναι βαριά ιδιαίτερα στους παλαιότερους υπολογιστές.

Με το Wynil θα καλύψουμε αυτούς που ψάχνουν έναν απλό, γρήγορο αλλά και εμφανίσιμο music player. Δεν θα μπορείτε να ψωνίσετε μουσική με αυτό το πρόγραμμα. Δεν θα μπορείτε να κατεβάζετε podcasts η να συγχρονίσετε την playlist του κινητού σας. Απλά θα μπορείτε να ακούτε μουσική.

Τα περισσότερα πράγματα που προσφέρει το Wynil είναι δεδομένα και έτσι δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με βασικές λειτουργίες. Σαφώς έχετε την δυνατότητα να φορτώσετε την συλλογή σας, να φτιάξετε playlists, να βαθμολογήσετε τα κομμάτια σας κλπ. Φυσικά και παίζει όλα τα γνωστά αρχεία ήχου όπως είναι αναμενόμενο. Και όπως είπαμε είναι αρκετά εμφανίσιμο, έχοντας κάποια έτοιμα skins για να διαλέξουμε. Επίσης το πρόγραμμα εκτός απο την κανονική εμφάνισή του έχει και μια δεύτερη μικρότερη (mini view) για αυτούς που θέλουν ένα μικρό player στο desktop τους.

Αν είστε fan τις παραμετροποίησης η των εξτρά δυνατοτήτων, τότε αυτό το πρόγραμμα δεν είναι για εσάς. Αν ψάχνετε ένα απλό πρόγραμμα για να ακούτε την μουσική σας, χωρίς πολλές πολλές απαιτήσεις τότε πρέπει να το δοκιμάσετε.



 

Copyright © panosdk Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger