Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ανάκτηση password από τον Google Chrome

Λογικά αν γράφεστε συνεχώς σε διάφορες σελίδες και φόρουμ θα έχετε αποκτήσει ένα σωρό usernames και passwords. Αν είστε τακτικός και κρατάτε κάποιο αρχείο με όλα αυτά ή χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα για διαχείριση κωδικών, τότε μπράβο σας. Ανήκετε σε μια μικρή και ιδιαίτερη μερίδα ανθρώπων. Για όλους εμάς του υπόλοιπους το πρόγραμμα που θα δούμε παρακάτω, είναι αυτό που θα μας ξαναθυμίσει το password για κάθε ξεχασμένο φόρουμ, που έχουμε να επισκεφτούμε κάτι αιώνες.

Πηγαίνοντας μια βόλτα απο το www.nirsoft.net, (εξαιρετικό site με πάρα πολλά και πανέξυπνα utilities για τον υπολογιστή μας) θα βρούμε και θα κατεβάσουμε το ChromePass μιας και το θέμα μας είναι ο Google Chrome. Στήν περίπτωση που έχετε κάποιο άλλον browser, υπάρχουν παρόμοια προγράμματα και για τον δικό σας browser. Θα τα έχω όλα σαν links στο τέλος του άρθρου.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε στην συνέχεια είναι να κάνουμε unzip το αρχείο και να τρέξουμε το πρόγραμμα. Σε ένα δευτερόλεπτο θα έχουμε όλους τους κωδικούς που έχουν αποθηκευτεί στον Google Chrome.

Φυσικά για να εμφανίσει το πρόγραμμα κωδικούς, πρέπει να χρησιμοποιείτε την επιλογή του browser σας να θυμάται κωδικούς, από τότε που τον πρωτοχρησιμοποιήσατε. Αλλίως δεν υπάρχει κάποιος κωδικός αποθηκευμένος και το πρόγραμμα δεν θα εμφανίσει τίποτα. Αυτό όμως είναι κάτι σπάνιο, μίας και οι περισσότεροι άνθρωποι, επιλέγουν να θυμάται ο browser τους αυτές τις πληροφορίες για ευκολία.



 

Copyright © panosdk Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger