Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Pick of the week - Glary Utilities


Το Glary Utilities είναι μια συλλογή προγραμμάτων που μας βοηθάνε να κρατάμε την απόδοση του υπολογιστή μας σε καλή κατάσταση. Όλα αυτά τα προγράμματα περιέχονται σε ένα όμορφο μενού και έτσι δεν χρειάζεται να ψάχνουμε και να τα τρέχουμε ένα ένα.

Αρχικά για όσους βαριούνται να ασχοληθούν με τέτοιες δουλείες η καρτέλα 1click maintenance περιέχει τις σημαντικότερες εργασίες για τον καθαρισμό και την βελτίωση της απόδοσης του υπολογιστή. Έτσι με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να κάνετε καθαρισμό της registry, τών shortcuts, στο start up (τα προγράμματα που τρέχουν στην έναρξη του υπολογιστή μας), καθαρισμό τών προσωρινών αρχείων και καθαρισμό απο κάποια γνωστά spyware. Εκτελώντας αυτό το βήμα μιά φορά το μήνα, είναι αρκετό για να διατηρούμε τον υπολογιστή μας σε καλή κατάσταση.

Όσοι θέλουν να το ψάξουν παρακάτω, μπορούν να δοκιμάσουν την καρτέλα modules. Η καρτέλα modules έχει όλα τα προγράμματα του 1 click maintainace ξεχωριστά. Έτσι μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερο έλεγχο στον καθαρισμό. Επίσης εδώ περιέχονται και άλλα σημαντικά προγράμματα. Ένας πολύ καλός unistall manager, ένας content menu manager (διαχείριση του μενού του δεξί κλίκ), μόνιμη διαγραφή αρχείων ή επαναφορά διεγραμμένων αρχείων και πολλά ακόμα.

Το Glarie Utilities είναι δωρεάν και είναι η στάνταρ λύση για βελτίωση της απόδοσης του υπολογιστή μας.



 

Copyright © panosdk Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger