Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Pick of the week - Can you run it ?


Πόσες φορές δεν αναρωτηθήκαμε αν μπορεί ο υπολογιστής μας να τρέξει κάποιο παιχνίδι. Άν έχουμε την κάρτα γραφικών που πρέπει, αν έχουμε αρκετή μνήμη κλπ. Αντί να ψάχνετε λοιπόν σε διάφορες σελίδες για να βρείτε τις απαιτήσεις του κάθε παιχνιδιού, περάστε μια βόλτα απο το http://www.systemrequirementslab.com/cyri. Η σελίδα αυτή αναλαμβάνει να τσεκάρει τον υπολογιστή μας και να μας πει αν όντως μπορούμε να τρέξουμε το παιχνίδι που θέλουμε. Άν όχι τότε μας πληροφορεί σε ποιο σημείο υστερεί το σύστημα μας.

Η βάση δεδομένων της υπηρεσίας αυτής είναι αρκετά ικανοποιητική. Περιέχει τους πιο γνωστούς τίτλους που κυκλοφορούν εδώ και χρόνια.Επίσης είναι συχνή και η ανανέωση με καινούργια αλλά και πιο παλιά παιχνίδια. Λείπουν βέβαια μερικά όχι και τόσο γνωστά παλιότερα παιχνίδια. Η σελίδα αυτή δεν είναι χρήσιμη μόνο για αυτούς που θέλουν να παίξουν καινούργια παιχνίδια. Αλλά είναι πολύ χρήσιμη και σε ανθρώπους που θέλουν να παίζουν παλιότερα παιχνίδια σε υπολογιστές με μικρότερες δυνατότητες, όπως τα netbook.

Σε γενικές γραμμές θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Απλά επιτρέψτε στο active x πρόγραμμα να τρέξει στον browser σας και σε κάποια δευτερόλεπτα θα πάρετε μια απάντηση για το αν μπορείτε να τρέξετε το παιχνίδι της επιλογής σας.
Στήν εικόνα βλέπουμε ότι ο συγκεκριμένος υπολογιστής περνάει και τo minimum αλλά και τα recommended settings για το starcraft 2.



 

Copyright © panosdk Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger