Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Pick of the week - Grooveshark


Η streamed μουσική απο το ίντερνετ είναι της μόδας τον τελευταίο καιρό. Παρέχει ένα εύκολο τρόπο να έχουμε πρόσβαση σε όποιο τραγούδι θέλουμε, χωρίς να χρειάζεται να αγοράζουμε κάθε τραγούδι ξεχωριστά. Και το σημαντικότερο, χωρίς να κουβαλάμε μαζί μας πολλά Gb με τις μουσικές μας επιλογές.

Το Spotify είναι η πιο γνωστή υπηρεσία για streaming μουσική. Με ένα ποσό κάθε μήνα μπορούμε να ακούμε όσα τραγούδια θέλουμε. Παρόμοια υπηρεσία προσφέρει το Grooveshark. Η διαφορά είναι οτι το Grooveshark είναι δωρεάν.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε αμέσως τώρα και να αναζητήσετε όποιο τραγούδι θέλετε για να το ακούσετε. Η καλύτερη χρήση βέβαια γίνεται με την δημιουργία ενός δωρεάν account, καθώς με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας playlist με τραγούδια που σας αρέσουν και να τα ακούτε παντού.

Το πώς έχουν καταφέρει αυτοί οι άνθρωποι σε τέτοιες εποχές, να προσφέρουν streaming μουσική δωρεάν, είναι ένα μυστήριο. Ελπίζω νομικά να μπορέσουν να στηρίξουν αυτή την φανταστική υπηρεσία και να μην γίνει ένα δεύτερο Napster.



 

Copyright © panosdk Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger