Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Pick of the week – Ninite


Όνομα:Ninite Url:http://ninite.com/

Λίγο να έχετε ασχοληθεί με το κάποια διανομή linux, θα έχετε ακούσει για τον synaptic.Με λίγα λόγια είναι ένας manager που κάνει την εύρεση αλλά και εγκατάσταση προγραμμάτων παιχνιδάκι.Αυτό λειτουργεί πολύ καλά στο linux μίας και η εγκατάσταση προγραμμάτων είναι πιο δύσκολη, από οτι στα windows.Το Ninite είναι κάτι παρόμοιο για τα Windows.Ισως να φιλοδοξεί να γίνει μίας και είναι ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο.

Αυτό που μας προσφέρει προς το παρών, είναι κορυφαίες freeware προτάσεις σε διάφορες κατηγορίες προγραμμάτων. Εδώ λοιπόν θα βρούμε γνωστούς internet browsers,media players,και διάφορα utilities για τόν υπολογιστή μας.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή.Απλά διαλέγουμε ποιά προγράμματα θέλουμε να εγκαταστήσουμε και στην συνέχεια κατεβάζουμε τον installer.Ο installer θα εγκαταστήσει τα προγράμματα χωρίς να ρωτήσει κάτι άλλο.Έτσι γλιτώνουμε από τα πολλά next και next.

Στην περίπτωση του απλού χρήστη, το Ninite είναι μια πολύ ωραία πρόταση.Έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μερικές πολύ καλές,δοκιμασμένες και χρήσιμες εφαρμογές και να μην κατεβάζουμε ότι σαβούρα βρούμε απο το ίντερνετ.

Μερικά από τα προγράμματα που προσφέρει το Ninite.

 

Copyright © panosdk Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger