Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

YouTube - Eli The Computer Guy

Υπάρχουν αρκετά κανάλια στο youtube, που μπορούν να μας προσφέρουν γνώσεις σε θέματα τεχνολογίας. Σκέφτηκα λοιπόν να προτείνω αυτά που θεωρώ αξιόλογα. Δεν θα θελα όμως να πετάξω κάποια links και να τελειώσει εκεί το θέμα. Έτσι για να το κάνουμε και λίγο πιο οργανωμένα, θα γράφω για το καθένα δυο κουβέντες, ώστε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα. 

Θα αρχίσω με έναν άνθρωπο που μου έκανε μεγάλη εντύπωση απο την αρχή. Ο Eli "the computer guy" όπως είναι το όνομα του στο youtube, είναι ένας άνθρωπος που έχει ασχοληθεί με πολλά και διαφορετικά πράγματα όπως φαίνεται και στο βιογραφικό του. Και αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι κάτι σπάνιο. Άκομα πιο σπάνιο είναι ένας τέτοιος άνθρωπος να έχει και την όρεξη να διδάξει αυτά που ξέρει μέσω διαφόρων βίντεο στο youtube. 

Στο κανάλι του θα βρούμε μεγάλη ποικιλία θεμάτων. Υπάρχουν βίντεο-οδηγοί για επισκευή υπολογιστών, προγραμματισμό, web design, linux, servers και τα θέματα φτάνουν μέχρι marketing και εισαγωγή στα τηλεφωνικά δίκτυα. Εκτός απο γνώστης όλων αυτών των τεχνολογιών, είναι επίσης και ένας καλός δάσκαλος. 

Το κανάλι υπάρχει τα τελευταία πέντε χρόνια και όπως δήλωσε ο Eli σε πρόσφατο του βίντεο θα συνεχίσει να βγάζει οδηγούς για διάφορα θέματα και φέτος.




Περισσότερα ...
 

Copyright © panosdk Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger